#Українськакухня Вареники з полуницею та сметаною — для мене це справжній смак України, що повертає у дитинство та літо, коли вже полуниця дозріла, та бабуся принесла домашню сметану. Тоді їх можна наліпити та наварити гору, і їсти ще на насупний день, а холодними вони навіть смачніше. Я люблю тісто на кефірі: 250 мл кефіру 1 яйце 0,5 ч.л. соди 1/2 ч.л. солі приблизно 400-450 г борошна Замішуємо м’яке, еластичне тісто, залишаємо відпочити 20–30 хвилин – і ліпимо так, щоб тіста було тонке, але щоб я не розвалилися Варимо у підсоленій воді до спливання вареників, потім ще 2–3 хвилини. Всім смачного!
Posted by Natalia Lastovets at 2025-04-28 16:00:35 UTC